Skip to main content

Ontdekkingstocht naar zingeving en bewustwording

De opleiding Intuïtief Coachen is een ontdekkingstocht naar zingeving en bewustwording en zet een onomkeerbaar proces in gang van professionele en persoonlijke groei. Leren door ervaren; een proces dat jou als coach krachtiger en bewuster maakt.

Je leert om je eigen intuïtieve kwaliteiten en je invoelingsvermogen in te zetten om samen met je cliënt of medewerker helderheid te krijgen rondom een situatie of een thema. Door de ander van hart tot hart te ontmoeten ontstaat een diepgaand en helend contact, gericht op innerlijke transformatie. De – verplichte – boeken uit de literatuurlijst ondersteunen het verbreden van je kader, zowel op het gebied van intuïtie en bewustwording als theorie van coaching.

Als intuïtief coach anderen professioneel begeleiden

Aan het eind van de opleiding ben je in staat om als intuïtief coach de ander op professionele wijze te coachen en/of te begeleiden. Je kunt een volledig coachtraject van intake tot evaluatie vormgeven. Je hebt verschillende coach- en energetische technieken eigen gemaakt en kunt die tijdens je gesprekken inzetten. In het kader van de eindopdracht voor de opleiding coach je zelfstandig minimaal twee personen.

Je kunt er voor kiezen om je individuele accreditatie EIA te behalen, al dan niet middels een verlenging ten behoeve van de hiervoor benodigde praktijkervaring. Je leest er hier meer over.

Persoonlijke aandacht en feedback

In de coachopleiding werken we met groepen van maximaal 15 deelnemers onder begeleiding van twee trainers, waardoor er alle ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback. Tussen de blokken vergroot je jouw vaardigheden door naast de tussentijdse lees- en reflectieopdrachten met medecursisten in een intervisiegroep te oefenen.