Skip to main content

Aanmelden

Met onderstaand formulier meld je je aan voor de opleiding Intuïtief Coachen. Als er meerdere opties zijn, vink je aan welke startdatum jouw voorkeur heeft. Je kan ook aangeven dat je wilt blijven overnachten op de locatie. Onderin kun je eventuele vragen of opmerkingen delen.

Neem je deel aan de opleiding in Hilversum, dan geef je aan of je gebruik maakt van een parkeerplaats op het terrein. Hieraan zijn kosten verbonden.

Naam(Vereist)
Geboortedatum
Ik wil mij aanmelden voor(Vereist)
Ik blijf overnachten op de opleidingslocatie(Vereist)
Ik reserveer een parkeerplaats voor de opleiding in Hilversum(Vereist)
In het eerste blok ontvang je de deelnemerslijst van jullie opleidingsgroep. Mogen wij jouw woonplaats, telefoonnummer en mailadres op deze lijst zetten?(Vereist)
Factuur adres(Vereist)
contactpersoon werkgever
Vanwege de accreditaties van de opleiding zijn we verplicht je naar je hoogst behaalde opleidingsniveau te vragen. Je kunt hieronder één of meerdere vakjes invullen(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Ben je je diploma kwijt, dan kun je gratis een kopie aanvragen via https://duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp
Wil je naast het diploma van IMC Mensontwikkeling ook een Post-HBO diploma ontvangen, uitgegeven door CPION. De kosten daarvoor bedragen € 80,- excl 21% BTW(Vereist)
Vermeld bij 'ja' in het vak hieronder je geboorteplaats, je volledige voor- en achternaam zoals die op je identiteitsbewijs staat en eventueel je posttitel. Bij succesvolle afronding van de opleiding ontvang je dan naast het diploma van de opleiding ook een Post-HBO diploma uitgegeven door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO), onderdeel van Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) en word je opgenomen in het CPION Abiturënten-register (https://www.cpion.nl/Page/Diplomas).
Hou me op de hoogte van nieuws van IMC Mensontwikkeling