Intuïtief coachen met Voice Dialogue

Voice Dialogue is een methode waarbij je verschillende aspecten van iemands karakter in het spotlicht zet. Dit geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden om kanten waar iemand minder mee voor de dag komt, verder te ontwikkelen. Het onderkennen en onderzoeken van dualiteiten in mensen brengt een bewustzijnstransformatie op gang. Het verrijkt je leven als je de drijfveren en mogelijkheden van jouw vele ‘subpersonen’ leert kennen en je ze vanuit een ‘bewust ego’ kunt inzetten. De methode wordt succesvol toegepast in coaching, trainingen en in organisatieontwikkeling.

De tweedaagse training Intuïtief Coachen met Voice Dialogue is een vervolg op de opleiding Intuïtief Coachen – een opleiding op HBO-niveau – en bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met Voice Dialogue. Je maakt uitgebreider kennis met deze mooie methode en je leert op een speelse manier Voice Dialogue in te zetten in jouw werk en voor jezelf. Door middel van korte oefeningen en demonstraties kun je de toepassingsmogelijkheden van Voice Dialogue zelf ervaren.

Op een speelse manier Voice Dialogue inzetten

Voice Dialogue is een energetische methode, die aansluit op de visie van IMC Mensontwikkeling. Je werkt met eigen thema’s vanuit een open en creatieve ruimte met de energie die in het moment voelbaar is.

Wil jij Voice Dialogue vaker inzetten in je werk als coach of begeleider, op een intuïtieve manier? Heb je als leidinggevende al eens kennis gemaakt met Voice Dialogue en wil je deze methode gebruiken om op een verfrissende manier je contacten te benaderen? Ga dan mee op verkenningstocht om je eigen subpersoonlijkheden te leren kennen en ook die van de ander in het licht te zetten. Met deze tweedaagse special zet je een nieuwe stap op dit boeiende pad.

PE Vignet

Aan de specialisatie ‘Intuïtief Coachen met Voice Dialogue’ zijn 12  Permanente Educatie punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie vind je op: www.NOBCO.nl

STAP subsidie

STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid, die je voor al onze opleidingen en trainingen aan kunt vragen. Eén keer per jaar kun je maximaal € 1000,- toegekend krijgen. Je dient je aanvraag in ná je aanmelding voor een opleiding, leergang of training. Let op: dat kan alleen binnen een bepaalde periode, gerelateerd aan de startdatum. Je leest er hier meer over.

We raden je aan om tijdig contact met ons te zoeken voor verdere kennismaking, zeker wanneer je van plan bent gebruik te maken van deze subsidie.