Skip to main content

Intuïtief coachen met Voice Dialogue

Voice Dialogue is een methode waarbij je verschillende aspecten van iemands karakter in het spotlicht zet. Dit geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden om kanten waar iemand minder mee voor de dag komt, verder te ontwikkelen. Het onderkennen en onderzoeken van dualiteiten in mensen brengt een bewustzijnstransformatie op gang. Het verrijkt je leven als je de drijfveren en mogelijkheden van jouw vele ‘subpersonen’ leert kennen en je ze vanuit een ‘bewust ego’ kunt inzetten. De methode wordt succesvol toegepast in coaching, trainingen en in organisatieontwikkeling.

Intuïtief Coachen met Voice Dialogue is een vervolg op de opleiding Intuïtief Coachen  en bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met Voice Dialogue. Je maakt uitgebreider kennis met deze mooie methode en je leert op een speelse manier Voice Dialogue in te zetten in jouw werk en voor jezelf. Door middel van korte oefeningen en demonstraties kun je de toepassingsmogelijkheden van Voice Dialogue zelf ervaren.

In het najaar van 2023 breiden we de training op veler verzoek uit met een 3e dag.  Tussen de 2e en 3e dag zit voldoende ruimte om in je eigen praktijk te werken met Voice Dialogue. Op dag 3 zetten we aan de hand van deze ervaringen nóg meer puntjes op de i, in het werken met deze prachtige methode.

Wanneer je eerder de 2-daagse training volgde en graag alleen wil deelnemen aan de terugkomdag (dag 3), neem dan even contact op om te kijken of er ruimte is. Als de groep niet maximaal bezet is, kun je op dag 3 aansluiten. We werken in een groep van 3 tot max 6 deelnemers.

Op een speelse manier Voice Dialogue inzetten

Voice Dialogue is een energetische methode, die aansluit op de visie van IMC Mensontwikkeling. Je werkt met eigen thema’s vanuit een open en creatieve ruimte met de energie die in het moment voelbaar is.

Wil jij Voice Dialogue vaker inzetten in je werk als coach of begeleider, op een intuïtieve manier? Heb je als leidinggevende al eens kennis gemaakt met Voice Dialogue en wil je deze methode gebruiken om op een verfrissende manier je contacten te benaderen? Ga dan mee op verkenningstocht om je eigen subpersoonlijkheden te leren kennen en ook die van de ander in het licht te zetten. Met deze driedaagse verdiepingstraining zet je een nieuwe stap op dit boeiende pad.

PE Vignet

Aan de  training ‘Intuïtief coachen met Voice Dialogue’ zijn door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) 18 PE punten toegekend. Meer informatie vind je op: www.NOBCO.nl