Skip to main content

Begeleiden vanuit hoofd én hart

De opleiding Intuïtief Coachen is ontwikkeld voor mensen die vanuit hun hoofd én hart anderen willen begeleiden en daarbij zichzelf als instrument in willen zetten. Voor aankomend coaches en begeleiders met een HBO/WO werk-en denkniveau èn voor de meer ervaren coaches, die in hun werk of praktijk een verdiepende vorm van coaching willen toepassen. Ook leidinggevenden die duurzaam en coachend leiding willen geven zijn van harte welkom. Naast je cognitieve kwaliteiten benut je in de coachgesprekken je invoelend vermogen en je intuïtieve kwaliteiten.

Open staan voor zelfreflectie

Om deel te kunnen nemen aan de coachopleiding verwachten we dat je open staat voor en bereid bent tot zelfreflectie en al stappen hebt gezet op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling.

Optie: individuele certificering (EIA)

De opleiding Intuïtief Coachen leidt op tot professioneel coach. Ze is  door de beroepsorganisaties NOBCO en EMCC geaccrediteerd op Foundation niveau en beschikt daarmee over het wereldwijd erkende EMCC keurmerk EQA-Foundation. Desgewenst kun je tijdens de opleiding ook je individuele accreditatie (EIA) behalen, al dan niet middels een verlenging ten behoeve van de hiervoor benodigde praktijkervaring. Je leest er hier meer over.