Systemisch Coachen in 1-op-1 gesprekken

Bij veel cursisten heeft Systemisch coachen in de opleiding Intuïtief Coachen het enthousiasme aangewakkerd. De 2-daagse special Systemisch coachen is een verdere verdieping. Je maakt uitgebreider kennis met deze fijne methode en je leert hoe je systemische opstellingen kunt toepassen in je 1-op-1 gesprekken met coachees, dus zonder een groep representanten. Door middel van korte oefeningen en demonstraties kun je de toepassingsmogelijkheden van systemische opstellingen zelf ervaren.

Systemisch coachen is een energetische methode, die aansluit op de visie van IMC Mensontwikkeling. Je werkt met eigen thema’s vanuit een open en creatieve ruimte met de energie die in het moment voelbaar is.

Wil jij systemische opstellingen vaker inzetten in je werk als coach of begeleider, op een intuïtieve manier?  Ga dan mee op verkenningstocht om je eigen systeem te leren kennen en ook het systeem van de ander zichtbaar te maken. Met deze 2 daagse special zet je een verdere stap op dit boeiende pad.

Bewustzijnstransformatie

Systemisch coachen is een methode, waarbij je zichtbaar maakt welke zaken er op systemisch niveau meespelen bij je gesprekspartner of in een familie, vriendengroep of team op het werk. Dit geeft vaak nieuwe inzichten èn mogelijkheden om zaken die in iemands systeem spelen te helen, waardoor de coachee meer zijn of haar eigen leven kan leiden. De methode is toepasbaar in coaching, trainingen en in organisatieontwikkeling. Het onderkennen en onderzoeken van zaken die meespelen in het systeem brengt een bewustzijnstransformatie op gang.