Skip to main content

Systemisch coachen in 1 op 1 gesprekken

Deze tweedaagse special is een verdieping op het onderdeel ‘Systemisch Coachen’ uit de opleiding Intuïtief Coachen. Je verdiept je kennis en je vaardigheden in het toepassen van systeemopstellingen in  1-op-1 gesprekken, dus zonder een groep representanten. Door middel van korte oefeningen en demonstraties ervaar je zelf de toepassingsmogelijkheden van deze mooie coachmethode.

Systemisch coachen is een energetische methode, die aansluit op de visie en werkwijze van IMC Mensontwikkeling: je werkt met eigen thema’s vanuit een open en creatieve ruimte met de energie die in het moment voelbaar is.

Wil jij systemische opstellingen vaker inzetten in je werk als coach of begeleider, op een intuïtieve manier? Ga dan mee op verkenningstocht om je eigen systeem te leren kennen en het systeem van de ander zichtbaar te maken. Met deze tweedaagse special zet je een verdere stap op dit boeiende pad.

Bewustzijnstransformatie

Systemisch coachen is een methode, die zichtbaar maakt welke zaken er op systemisch niveau meespelen bij je gesprekspartner of in een familie, vriendengroep of team op het werk. Dit geeft vaak nieuwe inzichten èn mogelijkheden om zaken die in iemands systeem spelen te helen, waardoor de coachee voller zijn of haar eigen leven kan leiden. De methode is toepasbaar in coaching, trainingen en in organisatieontwikkeling. Het onderkennen en onderzoeken van zaken die meespelen in het systeem brengt een bewustzijnstransformatie op gang bij de coachee.

PE Vignet

de specialisatie ‘Systemisch Coachen in 1 op 1 gesprekken” zijn 12  Permanente Educatie punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie tref je aan op: www.NOBCO.nl