Skip to main content

Reacties van deelnemers

De leergang intuïtief coachen bij trauma heeft mij zowel verdieping geboden op het onderwerp trauma waardoor ik meer stevigheid ervaar in mezelf om hiermee te werken, als opnieuw een stuk verdieping op mijn eigen thema’s. Ik heb het ervaren als een zeer waardevol vervolg op de basisopleiding intuïtief coachen.

De verdieping Coachen met trauma was niet alleen een verdieping voor mij als coach in mijn praktijk, maar ook een verdieping voor mij als mens. De training krijgt zijn diepgang door een goede balans tussen theorie met de vele oefeningen; en de kunde en gedragenheid van de facilitators zijn een uitnodiging voor ontwikkeling en verbinding.

Een bijzondere verdiepende opleiding, waar met veel kennis en compassie diepwerkende en toch laagdrempelige methodes aangereikt worden om trauma’s te verwerken. De opleiding heeft zowel voor mijn professionele als mijn persoonlijke pad veel gebracht.

Wat een prettige, professionele, persoonlijke en veilige setting om te leren werken met trauma hebben jullie geboden. Veel handvatten ontvangen om in te zetten bij coaching én zelf veel aan kunnen raken en zelfs helen.