Skip to main content

Wat kost deelname aan Intuïtief coachen bij Trauma?

Voor deze leergang is in 2024 jouw investering € 2.250,- exclusief 21% BTW.  Alle kosten voor lunches, diner, koffie/thee en lesmateriaal zijn inbegrepen. Informatie over kosten van literatuur en overnachting vind je hieronder.

Overnachtingen: IMC Mensontwikkeling reserveert op verzoek een pakket van 3 overnachtingen met ontbijt op de opleidingslocatie ‘Samaya’ in Werkhoven, op basis van een eenpersoonskamer. De kosten hiervoor bedragen  € 300,- exclusief 9% BTW.

Studiemateriaal: De bovenste twee boeken van de literatuurlijst zijn verplicht studiemateriaal. Je vindt de boekenlijst hier

Individuele supervisie is niet bij de kosten inbegrepen. Wil je hier gebruik van maken, dan brengen we deze kosten apart in rekening.

Betalingsregeling

Indien het lastig is de opleidingskosten in een keer te voldoen, dan kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen. De betaling kan dan plaatsvinden in 2 termijnen.

De eerste helft van het bedrag wordt altijd voor aanvang van de opleiding overgemaakt. De tweede helft wordt binnen 2 maanden na de start van de leergang overgemaakt. Heb je vragen hierover, neem dan contact op met Linda Doornweerd via ons contactformulier of via 06 5324253

Annuleringsregeling

Wanneer je je aanmeldt voor de leergang Intuïtief coachen bij Trauma, heb je waarschijnlijk veel zin om te starten en we gaan ervan uit dat je inderdaad mee gaat doen. We weten dat er een enkele keer dringende redenen zijn waardoor iemand zijn of haar deelname toch moet annuleren. Dat is meestal voor de persoon zelf het vervelendst. Toch is het voor ons ook ingewikkeld, we maken namelijk op basis van je aanmelding financiële afspraken met de trainers en de locatie.

Met onderstaande voorwaarden hopen we het voor ieder zo draaglijk mogelijk te maken, in het geval dat je onverhoopt jouw deelname aan de opleiding moet annuleren.

Tot drie maanden voor aanvang van het eerste blok kun je kosteloos annuleren. Annuleer je binnen 3 maanden voor aanvang van het eerste blok, dan kan het zijn dat  wij hiervoor kosten  in rekening moeten brengen, namelijk 1/4 van de opleidingskosten. Wanneer we een vervanger voor je kunnen vinden, dan brengen we geen kosten in rekening.

Ben je eenmaal gestart met de leergang en moet je deze om welke reden dan ook afbreken, dan is er helaas geen recht op restitutie van het opleidingsgeld. In bijzondere situaties kijken we of je op een later moment de leergang kunt vervolgen.

We hopen dat je je kunt vinden in deze regeling.