Skip to main content

Reacties van deelnemers

Ik was me al langer aan het oriënteren op een training, die goed aansluit op mijn eigen ontwikkeling en Linda nam echt de tijd om met mij te onderzoeken wat bij mij zou passen. Het bleek een succes, want ik heb genoten van de twee dagen. Linda ondertitelt het leren door ervaringen met theorie, waardoor ik er veel uit heb gehaald en het direct kon toepassen in mijn werk. Voor mij een verademing dat een trainer vanuit zachtheid en aandacht heel krachtig blijft staan en bij jouw proces aansluit. Hierdoor wordt het heel echt. Linda toont vakvrouwschap en staat voelbaar in en boven de materie. En door haar ruime ervaring en aandachtige manier van aansluiten op alle deelnemers, voelde het veilig om zowel “oefenmateriaal” te zijn als zelf te oefenen. Dikke aanrader!

Ik ben me meer bewust geworden van mijn mogelijkheden met VD sessie en de energie die ik hierbij kan gebruiken.

De opbouw en inhoud is helemaal volgens verwachting.De betrokkenheid, inzet, deskundigheid van Linda is een zeer sterk punt.

Prettig, helder en met passie. Leerzaam dat er veel ruimte is voor oefening als coach en als coachee.

Ik ben open naar de verdiepingstraining gegaan en was continue gefascineerd wat elke oefening, beschouwing, input en begeleiding te weeg bracht.

Had niet verwacht zelf als coachee zoveel te ervaren.

Het heeft me ruimte gegeven om m’n gevoel meer te laten meedoen.

Ik heb opnieuw leren kijken naar de opbouw van de VD sessies.

In alle openheid heb ik meer dan ik verwacht ontvangen.

Ik vond het een prettige opbouw. Verdieping in de theorie en het oefenen van kleine naar grotere sessies opgebouwd.Zo kon ik zelf meegroeien en uiteindelijk een sessie heel mooi faciliteren.

Bewust worden dat ik door mijn willen helpen de ander ook kan belemmeren. Meer ruimte voor de ander letterlijk, geeft meer ruimte er te mogen zijn.

Prettige verdeling waaraan ik vooral behoefte had aan stukje theorie en doen/voelen/ervaren.

Dank je wel voor de fijne, mooie, inspirerende begeleiding.

Goed gebalanceerd en afgestemd op de groep.

Verfrissing in het werken met energie.

Het heeft mij veilig bij mijn diepste angst gebracht. Geeft grote rust en mogelijkheid om verder te groeien.

Ik vond de opbouw mooi, vond de interne criticus interessant. Heb veel geleerd van demonstratie. Mooie combinatie van leren, kennis en doen.

Meer inzicht in de thema’s bij de VD. Meer vertrouwen in het durven inzetten van deze methodiek.