Data

De training bestaat uit twee losse dagen, met een tussenliggende periode van ongeveer vier weken. We overleggen samen over data die passen binnen jouw team of bedrijf. 

Ten behoeve van open inschrijving sturen we een datumprikker naar de belangstellenden voor de volgende training.  Wil je ook een datumprikker ontvangen, of wil je op de hoogte blijven van de data die gekozen worden, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

We starten beide trainingsdagen om 9.30 uur en we ronden uiterlijk 17.00 uur af.

Locatie

Bij open inschrijving wordt deze training gegeven in het Hof van Barlo, Groenekanseweg 256, 3737 AL Groenekan, bij Utrecht.

Het is belangrijk om ook voor incompany trainingen de  locatie met zorg te kiezen. Wij hebben contacten met verschillende passende locaties, waar je tot jezelf kunt komen en waar het proces zo min mogelijk  verstoord wordt door externe prikkels. Zo leg je een stevige basis onder je vaardigheden, die je vervolgens  in een uitdagende situatie   – zoals de werkomgeving vaak biedt – optimaal kunt inzetten. Is er binnen jouw bedrijf een geschikte ruimte voor deze training, dan is dit uiteraard ook een mogelijkheid.