Skip to main content

Voortbouwen op jouw ontwikkeling

De tweedaagse training Coachen met de Natuur is een verdieping op dit onderdeel in de opleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling. Je bouwt verder op je ontwikkeling als intuïtief coach en verdiept jouw inzicht en kwaliteiten in het inzetten van de natuur tijdens coachsessies.

Als je jouw opleiding elders hebt gedaan, overleggen we met plezier of deze training aansluit bij jouw achtergrond en leerbehoefte.

Werk jij graag in de natuur en wil je de kracht van verbinding met de natuur (meer) inzetten in coachsessies? Heb je een grondhouding, waarbij je de ander faciliteert zijn of haar oplossend, zelfsturend vermogen en intuïtie in te zetten, of wil je deze grondhouding verder ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom.

PE Vignet

Aan de specialisatie ‘Coachen met de Natuur’ zijn 12  Permanente Educatie punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) voor de training van 2 losse dagen en 15 wanneer je meedoet aan een tweedaagse met avondprogramma en (desgewenst) overnachting. Meer informatie tref je aan op: www.NOBCO.nl . Meer informatie tref je aan op: www.NOBCO.nl