Voor wie is de training Moeilijke Gesprekken

De tweedaagse training Moeilijke Gesprekken is bedoeld voor professionals die functioneren op HBO-niveau, in beroepen waar communicatie, relatiemanagement en klantcontacten een belangrijke rol spelen.  Ze is onder andere zinvol in de context van complexe intermenselijke werksituaties, zoals bij multidisciplinaire samenwerking, projecten, fusies of reorganisaties. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij open staan voor zelfonderzoek en de meerwaarde zien om vanuit een bewust zelfbeeld en een helder inlevingsvermogen een bijdrage te leveren aan een succesvolle communicatie met medewerkers, klanten en collega’s. Tussen beide trainingsdagen zitten enkele weken, waarin de deelnemers de inzichten en vaardigheden in de praktijk oefenen.

Incompany

Deze training wordt als Incompany training  ingezet en naar de specifieke situatie van jouw team of organisatie aangepast.

Open inschrijving

Voor mensen die individueel geïnteresseerd zijn in de training, is er de mogelijkheid van open inschrijving. We werken dan in groepjes van 2 tot maximaal 6 personen. Laat het ons weten als je hier belangstelling voor hebt, zodra er genoeg belangstellenden zijn, nemen we contact met je op om data af te spreken.

De training kan ook individueel gegeven worden, we werken dan een halve dag met elkaar.

Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen via ons contactformulier of bel ons op 06 53242530