Data

We werken één dag met elkaar, van 9.30 – 17.00 uur. Natuurlijk overleggen we welke datum past binnen jouw team of bedrijf. Ten behoeve van open inschrijving sturen we een datumprikker naar de belangstellenden. 

Heb je belangstelling om deze training individueel  te volgen – wat ook een uitstekende optie is – dan werken we een halve dag met elkaar en bepalen we samen welke dag dat wordt en op welke locatie.

Wil je meer weten, of met ons overleggen over data of inhoud van de training, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Locatie

Bij open inschrijving wordt deze training gegeven in het Hof van Barlo, Groenekanseweg 256, 3737 AL Groenekan, bij Utrecht.

Het is belangrijk om ook voor incompany trainingen de  locatie met zorg te kiezen. Wij hebben contacten met verschillende passende locaties, waar je tot jezelf kunt komen en waar het proces zo min mogelijk  verstoord wordt door externe prikkels. Zo leg je een stevige basis onder je vaardigheden, die je vervolgens  in een uitdagende situatie   – zoals de werkomgeving vaak biedt – optimaal kunt inzetten. Is er binnen jouw bedrijf een geschikte ruimte voor deze training, dan is dit uiteraard ook een mogelijkheid.