Coaches die willen begeleiden vanuit hoofd en hart

De Leergang Intuïtie in Coaching is een verdiepende coachopleiding voor mensen die een erkende coachopleiding, een agogische HBO-of een mensgerichte WO  opleiding hebben afgerond. Zij voeren vanuit hun huidige professionele rol individuele begeleidingsgesprekken en zijn vertrouwd met een grondhouding van gelijkwaardigheid en oordeelloosheid.

Wil jij vanuit  hoofd èn hart anderen begeleiden waarbij je jezelf als mens meeneemt, terwijl de begeleidingsrelatie niet door jouw persoonlijke thema’s wordt vertroebeld? Wil je leren om jouw intuïtieve kwaliteiten en invoelend vermogen meer te benutten? Ben je bereid om je eigen kwetsbaarheid te onderzoeken en daarmee verder te groeien in het aanwezig zijn bij en begeleiden van kwetsbare gevoelens van anderen? Wil je zo jouw vaardigheden vergroten in het ondersteunen van de ander bij het versterken van het contact met diens eigen intuïtie?

Neem dan contact met ons op om kennis te maken!

PE Vignet

Aan de Verdiepende leergang Intuïtie in Coaching zijn 90 Permanente Educatie punten toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Meer informatie vind je op: www.NOBCO.nl