Wat kost deelname aan de Leergang Intuïtie in Coaching?

Voor de Leergang Intuïtie in Coaching geldt een tarief van € 3.895,- exclusief 21% BTW. Alle kosten voor lunches, diner, koffie/thee en lesmateriaal zijn inbegrepen.

De lesboeken zijn niet bij de prijs in begrepen, je schaft ze zelf aan. De waarde vis ongeveer € 90,-. Wanneer je werkgever bereid is de boeken te vergoeden en graag alle kosten op één factuur ziet, bestaat de mogelijkheid dat wij de boeken voor je bestellen en bij je laten bezorgen.

IMC Mensontwikkeling reserveert op verzoek een pakket van 6 overnachtingen met ontbijt op de opleidingslocatie ‘Samaya’ in Werkhoven, op basis van een eenpersoonskamer. De kosten hiervoor bedragen   € 495,- exclusief 9% BTW.

Is het voor jou interessant of belangrijk om subsidie aan te vragen voor de opleidingskosten? Lees dan tijdig over het STAP-budget.

Je kunt je wensen aangeven in het aanmeldingsformulier

Intakegesprek

Voorafgaand aan je aanmelding vindt een intakegesprek plaats. Je inschrijving is definitief nadat deze door ons schriftelijk is bevestigd.

Betalingsregeling

Indien het lastig is de opleidingskosten in een keer te voldoen, dan kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen. De betaling kan dan plaatsvinden in 2 termijnen.

De eerste helft van het bedrag wordt altijd voor aanvang van de opleiding overgemaakt. De tweede helft wordt binnen 3 maanden na aanvang van de opleiding overgemaakt. Heb je vragen over deze regeling, neem dan contact op met Linda Doornweerd via ons contactformulier of via 06 5324253

Annuleringsregeling

Wanneer je je aanmeldt voor de Leergang Intuïtie in Coaching, heb je waarschijnlijk veel zin om te starten en we gaan ervan uit dat je inderdaad mee gaat doen. We weten dat er een enkele keer dringende redenen zijn waardoor iemand zijn of haar deelname toch moet annuleren. Dat is meestal voor de persoon zelf het vervelendst. Toch is het voor ons ook ingewikkeld, we maken namelijk op basis van je aanmelding financiële afspraken met de trainers en de locatie.

Met onderstaande voorwaarden hopen we het voor ieder zo draaglijk mogelijk te maken, in het geval dat je onverhoopt jouw deelname aan de opleiding moet annuleren.

Tot twee maanden voor aanvang van het eerste blok kun je kosteloos annuleren. Annuleer je tussen een en twee maanden voor aanvang van het eerste blok, dan moeten wij helaas de kosten van het eerste blok in rekening brengen, te weten 1/6 van de opleidingskosten. Annuleer je binnen een maand voor aanvang van het eerste blok, dan zijn de kosten van de eerste twee blokken voor jouw rekening, te weten 2/6 van de opleidingskosten.

Als je binnen een jaar na annulering alsnog in een andere groep start, dan ontvang je een korting op de dan geldende opleidingsprijs ter waarde van 80% van het bedrag dat je al hebt betaald vanwege je annulering.

Ben je eenmaal gestart met de opleiding en moet je deze om welke reden dan ook afbreken, dan is er helaas geen recht op restitutie van het opleidingsgeld.

We hopen dat je je kunt vinden in deze regeling.