Behoefte aan balans tussen hoofd en hart

De Groei! Jaarcirkel is voor HBO/WO-ers die behoefte hebben om te reflecteren over hun koers in werk en privé en merken dat antwoorden niet alleen te vinden zijn door erover na te denken, maar ook gevonden kunnen worden in je gevoel, je wijsheid en je intuïtie. Je wilt graag ontdekken hoe je balans vindt tussen  hoofd en hart, tussen intellect en wijsheid, tussen doen en zijn. Zodat je ook vanuit intuïtieve wijsheid je leven kan vormgeven en zelfs in het oog van de storm bij jezelf kunt blijven.

Wat herken jij in deze 6 vragen?

  1. Voel je vaak te veel of juist te weinig verantwoordelijkheid en heb je te weinig tijd voor herbezinning?
  2. Wil je onderzoeken hoe jij (nog meer) vanuit je eigen kern en intuïtie kan leren, leven en werken en  je eigen actuele koers opnieuw bepalen.
  3. Leef je veel in je hoofd (piekeren, malen, zelf kritiek) en ben je nieuwsgierig naar het effect van mediteren en lichaamsbewustzijn op je levensgeluk?
  4. Wil je meer zicht krijgen op je eigen emoties en triggers en leren minder impulsief te handelen.
  5. Wil je leren je bewustzijn te vergroten zodat  jij met meer focus en kalmte met de stormen in jouw leven kan omgaan?
  6. Wil jij je impact op je werk en leven vergroten en ervaren hoe jij verschil kan maken in een continue veranderende wereld?

Kennismaking

Zijn dit voor jou aansprekende vragen die je hart een sprongetje doet maken?

Dan is het de moeite waard om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met trainers Sander Wisse en Annemiek Hormann in te plannen om te zien of je bij de Groei! Jaarcirkel op je plek bent. Om te voelen of je het aandurft tijd en geld aan je eigen ontwikkeling te besteden. Wij helpen je graag  je ontwikkelthema’s scherp te krijgen en samen onderzoeken we  of de Groei! Jaarcirkel aansluit bij jouw situatie en de ontwikkeling die je wilt maken.

Voor  Sander en Annemiek is de Groei! Jaarcirkel een manier om het beste van zichzelf te geven. Alle ervaring en inzichten vanuit energie werk, psychologie, oosterse en westerse wijsheid, brein-wetenschap, coaching theorie, traumabegeleiding en lichaamswerk komt samen. We genieten van onze samenwerking en weten humor te combineren met een liefdevolle verdiepende interventie stijl.