Wat je kunt verwachten in de retraites

We bieden je een gevarieerd en uitdagend programma…

Thema’s

  1. De weg naar je binnenwereld. Versterken van de verbinding met jezelf. Contact met je lichaam, je hart. Contact maken met je eigen kracht en je uitdaging. Zelfcompassie versterken. Ontwikkelbehoefte benoemen.
  2. Verdiepen van de verbinding met je verleden. Geschiedenis verkennen, verhalen delen en in contact blijven met het hier en nu. Triggers en krachtbronnen leren kennen.
  3. Verstillen en verbinden met je verlangen je waarde en je missie. Je wordt uitgenodigd je verlangens te voelen en te visualiseren. Je gaat uitdagingen concretiseren en vanuit je diepste kern een interne koers uitzetten.
  4. Vrijmaken Plezier vrijmaken om te creëren en oude belemmeringen en angsten voorzichtig leren zien en leren loslaten. Zijn wie je wil zijn en doen wat jezelf zinvol vind.
  5. De weg naar de buitenwereld. Verwerkelijken Het verbinden van je behoefte met je omgeving en de mensen en de organisatie om je heen. Creëren in contact en balans .
  6. Oogsten Plan voelen, zien, begrijpen en delen. Delen en vieren van kleine en grote successen. Zelfacceptatie; zijn wie je bent, in verbinding met je omgeving.

Avondprogramma

Het avond programma verdiept de weg naar binnen door middel van stilte, meditatie en visualisaties.

Wat bezielt jou?

Doe mee en gun jezelf een jaar met rust en reflectiemomenten. Kom je eigen weg versnellen door eerst eens goed te vertragen. Want regelmatig even stil staan is vaak al een hele vooruitgang.

We nodigen je tijdens de Jaarcirkel uit om na te denken, te voelen en creatief je leven meer vanuit je diepste wezen vorm te geven.

Wat is jouw eigen weg? Wie bepaalt jouw reis? Je omgeving of jijzelf vanuit je eigen hart?