Wat je kunt verwachten in de retraites

We bieden je een gevarieerd en uitdagend programma.

Thema’s

  1. De weg naar binnen. Versterken van de verbinding met jezelf. Contact met je lichaam, je hart. Contact maken met je eigen kracht en je uitdaging. Zelfcompassie versterken. Ontwikkelbehoefte voelen en benoemen, verhelderen en bekrachtigen.
  2. Verdiepen en verbinden met het verleden. Eigen geschiedenis verkennen, verhalen delen en in contact blijven met het hier en nu. Zelfcompassie verdiepen. Triggers en krachtbronnen leren kennen.
  3. Verstillen en verbinden met jouw verlangen, waarde en missie. Je gaat jouw verlangen actualiseren en visualiseren. Met elkaar uitdagingen concretiseren en vanuit je diepste kern een interne koers uitzetten.
  4. Vrijmaken van plezier om te creëren en oude belemmeringen en angsten voorzichtig leren zien en leren loslaten. Zijn wie je wilt zijn en doen wat je zelf zinvol vindt.
  5. De weg naar de buitenwereld. Verwerkelijken en verbinden. Het verbinden van je behoefte met je omgeving en de mensen en de organisatie om je heen. Creëren in contact en in balans.
  6. Plan voelen, zien, begrijpen en delen. Delen en vieren van kleine en grote successen. Zelfacceptatie; zijn wie je bent, in verbinding met je omgeving.

Avondprogramma

Het avond programma verdiept de weg naar binnen door middel van stilte, meditatie en visualisaties.

Wat bezielt jou?

Doe mee en gun jezelf een jaar met rust en reflectiemomenten. Kom je eigen weg versnellen door eerst eens goed te vertragen. Want regelmatig stil staan is een enorme vooruitgang.

We nodigen je tijdens de Jaarcirkel uit om na te denken, te voelen en creatief je leven meer vanuit je diepste wezen vorm te geven.

Wat is jouw eigen weg? Wie bepaalt jouw reis?