Wat kost deelname aan de Jaarcirkel?

Voor de ‘Groei! Jaarcirkel: Stilte in het oog van de storm’ zijn de kosten € 4.995,- exclusief 21% BTW. Alle kosten voor overnachting, ontbijt, lunches, diner, koffie/thee en lesmateriaal zijn inbegrepen.

Intakegesprek

Een intakegesprek is onderdeel van onze kennismaking met elkaar. Dit kan voorafgaand aan, of na je formele aanmelding plaatsvinden. Je inschrijving is definitief nadat deze door ons schriftelijk is bevestigd.

Betalingsregeling

Indien de opleidingskosten voor particuliere deelnemers bezwaarlijk zijn om in een keer te voldoen, dan kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen. De betaling kan dan plaatsvinden in 2 of 3 termijnen.

De eerste helft van het bedrag wordt altijd (een maand) voor aanvang van de Jaarcirkel overgemaakt. De tweede helft wordt in principe binnen 3 maanden na aanvang van de opleiding overgemaakt, indien nodig kan dit aangepast worden met een 3e termijn.

Annuleringsregeling

Wanneer je je aanmeldt voor de Jaarcirkel, heb je waarschijnlijk veel zin om te starten en we gaan ervan uit dat je inderdaad mee gaat doen. We weten dat er een enkele keer dringende redenen zijn waardoor iemand zijn of haar deelname toch moet annuleren. Dat is meestal voor de persoon zelf het vervelendst. Toch is het voor ons ook ingewikkeld, we maken namelijk op basis van je aanmelding financiële afspraken met de trainers en de locatie.

Met onderstaande voorwaarden hopen we het voor ieder zo draaglijk mogelijk te maken, in het geval dat je onverhoopt jouw deelname moet annuleren.

Tot twee maanden voor aanvang van het eerste blok kun je kosteloos annuleren. Annuleer je tussen een en twee maanden voor aanvang van het eerste blok, dan moeten wij helaas de kosten van het eerste blok in rekening brengen, te weten 1/6 van de opleidingskosten. Annuleer je binnen een maand voor aanvang van het eerste blok, dan zijn de kosten van de eerste twee blokken voor jouw rekening, te weten 2/6 van de opleidingskosten.

Als je binnen een jaar na annulering alsnog in een andere groep start, dan ontvang je een korting op de dan geldende opleidingsprijs ter waarde van 80% van het bedrag dat je al hebt betaald vanwege je annulering.

Ben je eenmaal gestart met de Jaarcirkel en moet je deze om welke reden dan ook afbreken, dan is er helaas geen recht op restitutie van het opleidingsgeld.

We hopen dat je je kunt vinden in deze regeling. Als je er vragen over hebt, neem dan contact op met Linda Doornweerd via linda@mensontwikkeling.nl.