Groei! Jaarcirkel: Leven in verbinding

Ben je op zoek naar zingeving? Wil je stilstaan bij wat jou echt beweegt? Ontdekken wie je werkelijk bent als je uit alle rollen stapt? Ontdekken welke wereld er opengaat op het moment dat je meer in contact komt met jouw gevoel en jouw eigen wijsheid? Wil je weten wat je belemmert om te doen wat jij belangrijk vindt? Heb jij behoefte aan ontspanning en rustmomenten in een hectisch leven? Dan is de Groei jaarcirkel echt iets voor jou!

‘Ruim de stenen op waar je over bent gestruikeld, anders vallen je kinderen erover’
Surinaams gezegde

In een zestal tweedaagse retraites ga je ontdekken wie jij werkelijk bent, wat jou drijft en wat je wil bereiken. In de stilte van een oud klooster in het midden van het land, ga je aan de slag met jouw eigen leervragen en thema’s. Wij nodigen je uit om vanuit het verlangen de weg naar binnen te volgen en vanuit jouw zielskracht de weg naar buiten weer te maken en vorm te geven.

In een periode van 9 maanden ben je  intensief aan het werk met jezelf, in contact met anderen. Na de jaarcirkel ben je in staat om vanuit jouw hoofd en hart jouw leven vorm te geven op een manier die aansluit bij wat jij werkelijk belangrijk vindt in het leven. En daarmee heb je ook antwoord gevonden op de uitdagingen van deze tijd waar iedereen mee worstelt: spanning door werkdruk, balans tussen werk en privé, polarisatie, gezondheid, klimaat.

Verbinden met je eigen hart en je eigen wijsheid. Verbinden met je collega’s en familie en vrienden. Verbinden met de natuur…. vanuit rust en balans.

 

Wat levert dit Groeitraject je concreet op?

Je krijgt inzicht in waar je precies staat in je werk en je leven op dit moment. Je komt tot rust, fysiek en mentaal. Je herstelt of verdiept het contact met je intuïtie en leert hoe je deze in je werk kunt gebruiken. Je krijgt zicht op je persoonlijke missie en gaat na elke tweedaagse bijeenkomst naar huis met een concreet plan. Je krijgt een heldere blik op je eigen toekomst waarin ruimte is voor plezier en gemak. En je maakt een frisse start met wat jij verlangt te realiseren als jouw unieke bijdrage. Je werkt in verbondenheid met een groep interessante mensen omdat je leert met en van elkaar. Je leert je eigen leven te vormen zoals jij dat wil. En je hoeft het niet alleen te doen want je doet het in de Groei jaarcirkel.

Je krijgt:

 • Een serieuze energie boost van twee zeer ervaren en liefdevolle intuïtieve-zakelijke-leiderschap coaches : Sander en Annemiek.
 • Volop persoonlijke aandacht. Minimaal twee individuele coachgesprekken tijdens de retraite blokken.
 • Een set tools om jezelf rustig en helder te maken, je op te laden en je te verbinden met je hart
 • Verdiepende gespreksvormen en vaardigheden die toepasbaar zijn in je dagelijkse werk en leven.
 • Ruimte om gedurende het jaar al je eigen persoonlijk thema’s en vragen te bespreken. Wat resulteert in een persoonlijke reset, waarmee je jezelf volop de ruimte leert geven om vanuit ontspanning naar jezelf en je persoonlijk leven en werk te kijken
 • Rust omdat je je zelf beter leert begrijpen en leert accepteren.
 • Zicht op je belemmeringen en triggers die in jouw geschiedenis zijn ontstaan . Je ontwikkelt je innerlijke wijsheid hoe je je triggers tijdig kunt herkennen en loslaten.
 • Inspiratie en concrete tools om na iedere tweedaagse in je dagelijkse praktijk nieuwe inzichten vast te houden en daadwerkelijk vorm te geven.
 • En ook nog;
  • Goed verzorgde, kleurrijke vegetarische maaltijden.
  • De fijne sfeer van een prachtige locatie met een schitterende natuurtuin met volop ruimte om buiten te werken.

Wat mag een organisatie verwachten van medewerkers die aan dit traject hebben deelgenomen:

 1. Duurzame inzetbaarheid. Omdat  medewerkers in balans zijn en gezond met werkdruk om kunnen gaan. En deze rust ook naar collega’s uitstralen.
 2. Minder ziekteverzuim. Omdat  medewerkers vanuit interne sturing geïnspireerd de eigen loopbaan vormgeven.
 3. Verbeterde samenwerkingsrelaties. Omdat medewerkers openhartig communiceren, moedige gesprekken niet uit de weg gaan en daarmee bijdragen aan een positieve werkcultuur.