Eendaagse Workshop Groei! Stilte in het oog van de storm

Deze dag gaat over het oog van de storm. De plek waar het stil is en waar rust heerst. Om je heen stormt en beweegt het, maar op deze plek is rust, ruimte en stilte. En in die stilte in het moment ligt een groot potentieel verscholen. Dit is de plek waar je jezelf vindt, waar jouw antwoorden zijn, waar je jouw eigen kracht herontdekt en waar jouw innerlijke wijsheid is. Een plek van stilte en van kracht.

Persoonlijke, werkgerelateerde of maatschappelijke crises creëren een noodzaak tot herbezinning, een uitnodiging om naar binnen te keren en jezelf vragen te stellen over hoe je de rest van jouw leven wilt inrichten. Wat doe je wel? Wat doe je niet meer? Waar wil je invloed opnemen en hoe hou je jezelf gezond en ontspannen? Hoe vind je de rust en de moed om te doen wat je belangrijk vind en hoe bepaal je wat dat is? Hoe zet je jouw ‘innerlijk weten’, jouw intuïtie hierbij in?

Op deze dag ga je contact maken met jouw oog van de storm en daarmee met jouw mogelijkheden en krachten in het omgaan met de stormen in jouw leven en in je werk. Deze dag geeft je de gelegenheid tot rust te komen en te reflecteren. Het resultaat van de dag is een persoonlijke richting voor het komende jaar, vormgegeven vanuit jouw waarden en verlangens.

Daarnaast is het een fijne gelegenheid om IMC Mensontwikkeling, trainers Sander en Annemiek en onze manier van werken te ervaren, mocht je overwegen deel te nemen aan de jaarcirkel.

Praktische informatie

Datum: 18 juni 2020
Locatie: conferentiecentrum Samaya
Kosten: € 150,- exclusief 21% BTW. Inclusief heerlijke vegetarische lunch.

Je kunt je hier aanmelden.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Dat betekent dat we rekening houden met de 1,5 meter afstand. Daarom is het aantal deelnemers beperkt tot 12. Dus schrijf je snel in voor deze unieke trainingsdag en ga opgeladen de zomer in!

Heb je vragen neem dan contact op met Annemiek Hormann (06-29456020) of Sander Wisse (06-
28036019) of via info@mensontwikkeling.nl.