Workshop Groei! Stilte in het oog van de storm

‘Groei! – Stilte in het oog van de storm’ helpt je antwoorden in jezelf te vinden.  Om je heen is veel in beweging en dat heeft effect op je gedachten en je emoties.  Ook in onzekere tijden kun je contact  maken met rust, ruimte en stilte in jezelf. Daar vind je een groot potentieel aan mogelijkheden, aan ‘innerlijke wijsheid’ Dit is waar je jezelf bent en kent, waar jouw antwoorden te vinden zijn, waar je kracht en vertrouwen ervaart.

Persoonlijke, werkgerelateerde of maatschappelijke crises creëren een noodzaak tot herbezinning, een uitnodiging om naar binnen te keren en jezelf vragen te stellen over hoe je de rest van jouw leven wilt inrichten. Wat doe je wel? Wat doe je niet meer? Waar wil je invloed opnemen en hoe hou je jezelf gezond en ontspannen? Hoe vind je de rust en de moed om te doen wat je belangrijk vind en hoe bepaal je wat dat is? Hoe zet je jouw ‘innerlijk weten’, jouw intuïtie hierbij in?

In deze workshop maak je contact met jouw ‘oog van de storm’ en daarmee met jouw mogelijkheden en krachten in het omgaan met de stormen in je leven en in je werk. Het geeft je de gelegenheid tot rust te komen en te reflecteren. Het resultaat van deze dag is een persoonlijke richting voor het komende jaar, vormgegeven vanuit jouw waarden en verlangens.

Daarnaast is het een fijne gelegenheid om IMC Mensontwikkeling, trainers Sander en Annemiek en onze manier van werken te ervaren en te proeven wat je kunt verwachten als je deelneemt aan de jaarcirkel ‘Groei! – Stilte in het oog van de storm’.

Praktische informatie

Voor de workshop Groei! kun je je niet meer aanmelden. Neem contact met ons op als je belangstelling hebt voor de jaarcirkel ‘Groei! – Stilte in het oog van de storm’. Je kunt hier je belangstelling kenbaar maken.

Wil je eerst één van de trainers spreken? Neem dan contact op met Annemiek Hormann (06-29456020) of Sander Wisse (06-28036019) of via info@mensontwikkeling.nl.