Programma

De vaardigheid van het zichtbaar maken van je bedrijf, vraagt iets extra’s naast jouw vaardigheden als professioneel coach. In deze ‘special’ reis je langs mogelijkheden om jouw zichtbaarheid te vergroten. Een reis waarbij je jezelf tegenkomt, inspiratie opdoet, nieuwe tools krijgt aangereikt en een intuïtieve bron van informatie aanboort. Wanneer je je hieraan verbindt, zul je merken dat je jouw eigen weg steeds gemakkelijker vindt en je investering in de training snel terugverdient.

Jouw acties om meer zichtbaarheid te genereren, hebben het meeste resultaat als ze bij je passen èn ze je een beetje uit je comfortzone brengen, zodat je nieuwe wegen ontdekt. Nieuwe wegen leiden tot nieuwe resultaten! Er bestaat geen kant en klare marketingaanpak die je gegarandeerd succes oplevert. Het ontdekken van jouw eigen beste ‘mix’ is een persoonlijk proces. Het programma biedt daarom ruimte voor persoonlijke ontmoetingen tijdens de trainingsdagen en in intervisiebijeenkomsten en biedt je daarnaast een waardevolle en inspirerende online leeromgeving.

Startbijeenkomst van 10.00 – 17.00 uur

Tijdens de eerste bijeenkomst ga je in diverse werkvormen aan de slag met oude patronen en overtuigingen en is er de mogelijkheid je vragen in te brengen. Je maakt contact met je missie, laat los wat niet meer nodig is en omarmt nieuwe manieren die beter bij je passen. Je ontdekt wat er voor jou nodig is om meer klanten aan te trekken en krijgt de energie om daadwerkelijk aan de slag te gaan. We gebruiken hierbij intuïtieve werkvormen, zoals marketingopstellingen, loslaattechnieken en visualisaties.

Online leeromgeving

Naast de fysieke trainingsbijeenkomsten krijg je toegang tot de online leeromgeving en word je door middel van een werkblad en e-mails uitgenodigd om stappen te zetten in je marketing. De online training is verdeeld in 4 onderdelen:

1. Ondernemen vanuit je levensmissie

We gaan ervan uit dat je al redelijk helder hebt wat jouw missie of roeping is. In deze module ga je deze vertalen naar je bedrijf en maak je een sterkere verbinding tussen je bedrijf, je missie en jezelf. Heb je je missie nog niet helemaal helder, dan zijn er in de leeromgeving oefeningen die je hierbij kunnen ondersteunen.

2. Jezelf vrijer maken

Je creëert op diverse manieren meer ruimte om te doen wat nodig is om meer klanten te krijgen. In een aantal oefeningen en meditaties word je uitgenodigd om dat wat je blokkeert te transformeren of los te laten.

3. Theorie

Diverse documenten en video’s bieden je de mogelijkheid om meer te leren over intuïtie in het algemeen, intuïtieve marketing en teksten schrijven.

4. Tools

Je krijgt een groot aantal intuïtieve en ook rationele tools aangereikt, die je helpen om je marketing en verkoop verder te verbeteren. Niet door hard te werken of trucjes toe te passen, maar door je op jouw authentieke manier te verbinden met je klant.

Intervisie

Tussen de bijeenkomsten door werk je met elkaar in intervisiegroepjes. Dit is een mooie manier om elkaar te ondersteunen bij vraagstukken, thema’s of blokkades waar je tegenaan loopt. Je kunt elkaar inspireren door ervaringen te delen of werkochtenden te houden. Ieders ontwikkeling kan zich op deze manier verdiepen, waardoor je meer resultaat realiseert.

Facebookgroep

We creëren een besloten Facebook-groep, waarin je ervaringen en vragen kunt delen, met en van elkaar kunt leren. Martijn zal actief aanwezig zijn in deze groep om waar nodig zijn visie en toelichting te geven.

Tussentijdse online (werk)bijeenkomst of webinar

Gezamenlijk plannen we een moment voor een online (skype) bijeenkomst of webinar, waarin je onder begeleiding van Martijn werkt met  thema’s en vragen die tussentijds opkomen.

Afsluitende bijeenkomst van 9.45 – 12.45 uur

Aan het eind van de training komen we opnieuw een ochtend bij elkaar. Er is ruimte om eventuele losse eindjes af te hechten. Vanuit vragen en input uit de groep kiezen we werkvormen die je helpen om te bepalen welke stappen jij kunt zetten om ook in de toekomst intuïtief klanten te werven.
Je formuleert actiepunten waar je ook in de toekomst verder mee kunt, of misschien acties die je los wilt laten. We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch.

Coaching

Als je tijdens dit traject tegen specifieke vragen of thema’s aanloopt die aandacht vragen, is het passend om die in de intervisie aan bod te laten komen, of op een ander moment met een collega-coach te onderzoeken. Wil je graag een skype-sessie met Martijn, of een live afspraak met de trainer van IMC Mensontwikkeling dan kan dat, zie ‘Kosten’.